Caravan laten onderhouden in Winsum? Plan uw onderhoudsbeurt bij Autoservice Winsum. Autoservice Winsum voert de onderhoudsbeurt professioneel en betrouwbaar uit. Een afspraak maken kunt u bij ons eenvoudig online doen. Onze gecertificeerde monteurs helpen u graag.

Caravan onderhoudsbeurt

Bij Autoservice Winsum kunt u rekenen op een uitstekende service, kwaliteit, garantie en scherpe tarieven.

Omdat we de strikte fabrieksvoorschriften van uw caravanmerk volgen, bieden we een basis onderhoudsbeurt voor caravans aan. Hierbij worden alle essentiële functies van uw caravan gecontroleerd en onderhouden.

Op welke termijn uw caravan toe is aan onderhoud wordt door het fabrieksvoorschrift bepaald. Dat wordt ook wel het ‘onderhoudsinterval’ genoemd.

Uw afspraak kunt u makkelijk en snel online inplannen:

Hoe lang duurt een onderhoudsbeurt?

Als u een afspraak maakt bij Autoservice Winsum, vragen we u om uw caravan aan het begin van de dag voor 09:00 uur te brengen. Zodra de caravan is gecheckt, zullen we telefonisch contact met u opnemen om eventuele reparatieadviezen met u te overleggen.

bovag-caravan-onderhoud

Wat doet Autoservice Winsum bij een Grote onderhoudsbeurt?

Wij hebben alle onderdelen van de onderhoudsbeurt hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Uitlezen geheugen
 • Zelfdiagnose
 • Resetten van service interval indicator
 • Ruitenwissersproeiers /koplampsproeiers
 • Verlichting /signaallichten
 • Handrem
 • Schokbrekers
 • Rubbers en hoezen
 • Speling willagers, spoortstangen en kogels
 • Visuele controle van de staat van de auto
 • Remmen (blokken en schijven)
 • Remvoering (demontage en montage remtrommels)
 • Banden (op spanning brengen)
 • Ruiten en spiegels
 • Kentekenplaten en verlichting
 • Remvloeistof
 • Ruitensproeiervloeistof
 • Hydraulische circuit (remsysteem en koppeling)
 • Aandrijfriemen
 • Accu

Plan binnen één minuut uw afspraak voor Caravan Onderhoud bij Autoservice Winsum!

Universeel Autogarage Winsum heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken caravans een vakkundige onderhoudsbeurt uit te voeren.

Waarom door Autoservice Winsum uw Caravan laten onderhouden?

Bij Autoservice Winsum kunt u rekenen op uitstekende servicetransparantiekwaliteitgarantie én scherpe tarieven voor een onderhoudsbeurt van uw caravan.

We gebruiken degelijke en erkende onderdelen en gereedschap.

Combineer de APK-Keuring met een kleine of grote onderhoudsbeurt en bespaar tijd & geld

Icon-6-150x150

Ervaren & Betrouwbare auto garage

Onze monteurs zijn opgeleide specialisten.

Altijd Gratis vervangend vervoer

Caravan onderhoud voor alle merken

Autoservice Winsum is een merkonafhankelijk auto garage. Autoservice Winsum heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken een vakkundig onderhoud uit te voeren.

Autoservice Winsum heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken caravans een vakkundige onderhoudsbeurt uit te voeren.
Caravan reparatie

Kosten van caravan Onderhoud bij Autoservice Winsum

De kosten van caravan onderhoud lopen uiteen. Dit is uiteraard afhankelijk van het type en de leeftijd van de auto, het aantal uit te voeren werkzaamheden. Autoservice Winsum werkt met een digitaal diagnoserapport. Dit houdt in dat Autoservice Winsum:

 1. de caravan controleert,
 2. noteert wat er qua onderhoud nodig is in het digitale diagnoserapport,
 3. doet een prijsopgave
 4. Daarna kiest u wat u wenst uit te laten voeren.

Duidelijke communicatie met het digitale onderhoudsrapport

Autoservice Winsum werkt met het digitaal diagnoserapport. Dat betekent transparantie in het onderhoud van uw caravan en onze service. Het digitaal diagnoserapport is een checklist om de conditie van uw caravan in kaart te brengen. Op basis hiervan bepalen we samen met u welk onderhoud er aan uw caravan nodig is en wat u wenst. Wij analyseren en u bepaalt.

Carvan omslag

“Top garage. Vakmanschap voor een eerlijke prijs en top mensen. 👍”

Jan

Gegarandeerd rijplezier met Caravan Onderhoud bij Autoservice Winsum

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw caravan kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw caravan uit volgens vaste procedures waarbij onze monteurs werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we: dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud simpel en transparant. En weet u precies waar u aan toe bent.

Campers onderhoud

Een onderhoudsbeurt voor campers vereist vaak meer werk en is duurder dan die voor personenauto’s, vanwege de omvang en complexiteit van het voertuig. Het onderhoud omvat niet alleen het vervangen van filters en vloeistoffen, maar ook het controleren van de airconditioning, koel- en verwarmingssystemen, brandstoftank, remmen, ophanging en andere belangrijke onderdelen. Bij campers kan ook werk nodig zijn aan de opbouw, inclusief luifels, ramen en deuren en andere accessoires.

Om problemen tijdens het reizen & vakanties te voorkomen, raadt Autoservice Winsum aan om regelmatig onderhoud aan uw camper uit te laten voeren.

Plan binnen één minuut uw afspraak voor Caravan Onderhoud bij Autoservice Winsum!

Universeel Autobedrijf Autoservice Winsum heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken caravans een vakkundig onderhoud uit te voeren.